Albergínies d'almagro
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → La Mancha
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 o 3 quilos d'Albergínies
- 2 Cullerades de Comins
- 1 Cap d'Alls
- 1 Cullerada de Pebre vermell dolç (si es vol, es pot posar meitat picant)
- Pebrots Rostits i Pelats Vermells
- Sal
- Vinagre
- Oli
- Pals de Comins
5 racions
Elaboració
Netejar les albergínies, tallar-li la barba i la tija (deixant prou per poder-lo agafar i una mica mes) i rentar.
En una cassola amb aigua coure poc temps, només un bull, millor una mica dures que toves.
Treure-les i tirar-les en aigua freda, per evitar que continuïn coent.
Fer un tall vertical a la panxa de l'albergínia, no molt profund, ficar un tros de pebrot en cada albergínia i punxar amb un pal de fonoll travessant l'albergínia.
Posar les albergínies en una orsa de fang o cassola, picar el comí i l'all al morter o morter i tirar en un font amb el pebrot, la sal a gust i el vinagre (un chorreo) i fer una mica d'aigua per dissoldre sal.
Tirar tot sobre les albergínies i afegir aigua cobrint-tirar oli cru d'oliva per sobre.
Deixar sense tapar o només un drap i als 4 dies mes o menys es poden menjar.
També es poden envasar en tarros.De acompanyament en els àpats
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.